Tjärnölägret

Ta med familjen för ett skön vecka på Bofors camping, med aktiviteter för inte bara de som dyker, utan för hela familjen. Vi bor på Bofors Camping, i husvagn, tält eller på Vandrarhemmet (den gamla arrendatorbostaden) eller någon annan stans.

Bokning av de uppställda husvagnarna och vandrarhemmet, sker direkt till Bofors Camping (se med kontaktinfo längre ned) och inte som tidigare till lägeransvarig.

PM agående de uppställda husvagnarna

1. Kuddar och täcken ingår inte.
2. Det finns lista i vagnarna på vad som hör till husvagnen. Var uppmärksam på att detta blir återställt i husvagnen efter diskning och övrig hantering i vandrarhemmet.

På morgnarna träffas vi på campingens brygga, går ut till någon ö, byter om och går till dykplatsen, dyker, går tillbaka till ön, fikar, gör ett ytterliggare dyk (om man har luft) och är sedan tillbaka vid bryggan vid 16-tiden.

Skulle vädret någon gång vara mot oss, byter vi om vid bryggan och går direkt till dykplatsen. Nattdyker gör de som är hågade.

Lägeravgiften inkluderar inte boende, det sköter man själv. Avgiften betalas på plats till lägeransvarig (utan påminnelse!)

Det är ingen förhandsanmälan till Semesterlägret Tjärnö, men det är fördelaktigt att lägeransvarig vet när och hur många som ”dyker upp”. Så kontakta lägeransvarig och informera…

Hemsidan till Bofors Camping är  på http://www.boforscamping.com/prislista.html

Om man vill hyra uppställd husvagn eller stuga bör man göra det så snart som möjligt, vissa är bokade ett helt år i förväg. Har man tält eller husvagn/husbil så krävs inte denna framförhållning, då är det bara att komma.

Ange Karlskoga Sportdykarklubb, så går vi på gemensamt campingkort och bokningsavgift. Innan vi åker, ska klubbkärran packas och då vi väl kommit hem skall kärran packas ur.