KSDK dykresa Röda Havet hösten 2021

Eftersom det finns ljusning på Coronafronten inför nästa höst finns nu en båt bokad till nästa höst. Den bokade resan är densamma som den som ställdes in i år. Nu håller vi tummarna att det blir bättre. Deltagare anmälda till 2020 resan kommer ha förtur vid anmälan. Mer info fins under länken nedan .

I november vänder vi åter till röda havet för en veckas liveaboard. Turen den här gången kallas “Best of the Red Sea” Om det stämmer återstår förstås att se då turen brukar spela en stor roll för vad man får se under vattnet. Men dykplatser som Elphinestone reef, Daedalus Reef, Zabragad Island (med vraket efter ett sovjetiskt spionfartyg), Rocky Island och St Johns ökar chansen för en riktigt bra vecka.

Precis som tidigare köper vi en paketresa av Scubatravel. Mer info om resan finns i bifogad fil. Grundpriset är 20995:- men vid full båt blir priset 17295:- (3700:- i rabatt/person).

Datum 5-12/11 och antalet platser på båten är 20. Alltså något färre än tidigare år.

Anmälan (endast KSDK medlemmar) sker via mail till johan_ostlund@yahoo.se och innehåller för- och efternamn samt personnummer.

/Johan