Övriga kurser

HLR med hjärtstartare

Lär dig rädda liv med hjälp av Hjärt- och lungräddning och hjärtstartare. Klubben har 5 st instruktörer i Hjärt- och Lungräddning. Målsättningen är att klubbmedlemmarna skall hållas uppdaterade på den senaste tekniken och nyheterna med hjärt- och lungräddning. Vi följer Svenska rådet för Hjärt och lungräddnings riktlinjer. Vi kan även erbjuda utbildningen HLR på barn.
Utbildning för andra föreningar kvällstid: min 5 max 10 kostnad 350kr/st

Båtförare/Förarbevis

Anordnas vid behov. Klubben strävar efter att alltid ha tränade och utbildade båtförare till klubbens båtar. På så sätt kan vi alltid transportera våra dykare och vårt materiel, på ett säkert sätt på våra läger och utfärder.

Undervattensfotografering

UV-foto är brett ämne och man kan aldrig bli fullärd. Klubben kan anordna studiecirklar som fungerar som ett diskussionsforum där nybörjaren kan få en tips, ideer och inspiration. Den mer erfarne kan diskutera nya tekniker och utrustning.

Marinarkeologi

Även kallat maritim arkeologi. Inom marinarkeologin så undersöker man föremål och andra spår som människan har lämnat efter sig i våra sjöar och hav. Exempel på fynd är vrak efter fartyg och båtar, hamnar, boplatser mm. I vänern så finns det en mängd olika vrak som finns på dykbara djup.
Klubben kan anordna studiecirklar i Marin Arkeologi för de som vill fördjupa sig mer i detta ämne.

För mer info eller intresseanmälantill någon av dessa kurser kontakta oss på: info@karlskogasdk.se