Något dyk måste vara kallast..

Malin och jag har ett litet projekt. Vi ska inspektera en sänkt båt, vi kan säga vid Labbsand. Det är såklart superhemligt men i Möckelns östra del är det i alla fall.
Så, skärtorsdagen var det dags för ett första dyk. Ett lunchdyk. Allt förberett i minsta detalj, till och med landorganisation fanns tillgängligt. Snart stod det klart att min lösa huva inte hängt med. På min semi sitter huvan fast, på torrdräkten är det en lös. Jaha men jag testar väl.. Det resulterade i att mitt första skarpa torrdräktsdyk blev fyra minuter. Galet kallt! Kändes som om hela huvudet domnade bort. Det blir ju lite motstridigheter här då jag troligen inte frysit alls i semin (med huva).

Möckeln var kall, 9 grader fast det kändes som 4 (max) och troget gyttjig. Jag verkligen fastnade i dyn på väg ut.. Fast, förutom gyttjan som vi rev upp tror jag faktiskt att det var riktigt bra sikt. Såg både datorn och manometern 🙂 Vi hittade inte båten utan kommer fortsätta denna expedition. Ber att få återkomma! Fast det var kallt och mörkt var det väldigt väldigt härligt att vara i rätt element igen 🙂