Vår nya tävlingsbassäng, inte alls fel!

Sedan i lördags är tävlingsbassängen i drift igen. Den som var mest drabbad av byggfusk och annat elände. Och som faktiskt bara var 25 år gammal – inte vidare värst i bassängsammanhang. Om man jämför med hoppbassängen och dess 70 år..
KSDK_web:en kommer aldrig försvara valet av en renovering på 30 miljoner (som kommer stanna på 50) framför ett nybygge på 70´men icke desto trots är det bara att konstatera att den nya simbassängen är helt AMAZING!
Simmarna har redan hunnit med några tusen vändor och de är lyriska – den är snabb och bara härlig. Belysningen är helt suverän, det blir nog bra det här! Fortsätter hela renoveringen dvs att även hoppbassängen får samma otroliga uppsving så ja, ok.

2 svar på ”Vår nya tävlingsbassäng, inte alls fel!

  1. Vi har att leva med ställningstaganden som tas av de politiker som vi har röstat fram! Laga och lappa och Europaväg tvärs igenom stán!

  2. Ja det är sant Carl. Så är det i denna den bästa av världar. Gulligt var dock förslaget om att bygga badhus där Katrinedalsskolan ligger. Klubbades inte det igenom tom??,

Kommentarer är stängda.