Bryssel dag 2 & 3

Så var det dags för Nemo! Vilken grej, vilket ställe! Lite oklarheter kring tider och så men till slut så var vi på plats. Underbart vatten även om vi inte är ense om huruvida det var klorerat eller inte. 33 grader, det är varmt det.. Dyktanken, som är ca 10 m i diameter, var flitigt besök och det bildades riktigt kraftiga strömmar av alla luftbubblor. Det var faktiskt riktigt svårsimmat nedåt i tankens mitt. Förutom tanken fanns olika platåer och håligheter att simma omkring i – jättehäftigt!

Mörkerdyket var mörkt. Becksvart. Lampor var inte tillåtna utan vi fick små ljusstavar som inte gav något ljus alls egentligen, knappt så det gick att läsa av manometern. Men, man vänjer sig ju vid allt och det var en fantastisk upplevelse.

Mellan dyken turistade vi och besökte Atomium, fascinderande på olika sätt.

Dag 3 ägnades åt att strosa runt i Bryssel och inta diverse lokala specialiteter. Vi beundrade spetsar, kuddar och annat skit som speciellt Janne uppskattade runt Grand Place, vi korsade den 6 gånger. Manneken Pis såg vi 4 gånger.  Guidningen på Brasseri Chantillion blev en.. överraskande upplevelse. Den drycken kommer ingen springa benen av sig för att dricka igen, men såklart intressant att se hur de arbetar.

En utförligare redogörelse kommer när vi är tillbaka på hemmaplan! Fortfarande vårvarma hälsningar från Bryssel! Malin, Marie, Simon, Charlotte, Pera, Hasse, Barbro, Lena, Janne, Tomas och Jessica

Ett svar på ”Bryssel dag 2 & 3

Kommentarer är stängda.