Bryssel dag 1

Grupp 1 anlände till Skavsta i god tid för morgonplanet till Bryssel. Tröttheten går inte att beskriva men glada i hågen gick marchen mot serveringen för uppfriskning efter behag o600. Efter den lilla flygturen mötte vi våren i Bryssel! Inte en snöflinga, sol och 15 grader. Tackar tackar!

Vår bonusdag har gått i turistandets tecken. Efter att vi hittat hotellet alltså, tur att det finns GPS:er… På knagglig franska har vi beställt på Grand Place, fotat Manneken Piss och suttit vid olika uteserveringar. Pera uppvisade väl dolda talanger i franska, Hasse plockade fram skolgrekiskan, Tomas körde med engelska och Charlotte satte Degerfors på belgarnas karta. Det känns som om den här dagen inte kommer bjuda på så mycket mer, den rubbade nattsömnen tar ut sin rätt… Grupp 2 anländer senare men mottagningskomitten kommer nog att sova gott då. I morgon fredag är det dags för Nemo vilket vi kommer återkomma till!

Vårvarma hälsningar från Bryssel!

2 svar på ”Bryssel dag 1

  1. Det blev så sent efter nattdyket, slog i hop 2 & 3 🙂 Internetuppkopplingen är urusel, återkommer med en utförligare rapport när vi är hemma.

Kommentarer är stängda.