Divers Night 3 nov 2011 20.11

KSDK var representerade vid Divers Night 2011. Jag har ju lobbat för detta i flera år men nu tog jag tillfället i akt och hakade på andra arrangörer. Först var tanken att jag skulle dykt med Strömstad Sportdykarklubb i Lunneviken. Men när jag fyllde flaskan hos Dyk-Leif så visade det sig att de hade ett par andra intresserade. Lite senare bestämdes att jag och Birgitta skulle dyka tillsammans. Bokat och klart. Och ja, vad ska jag säga.. Det var naturligtvis en helt fantastiskt upplevelse! Denna molniga kväll var det becksvart och jag funderade allt på vad jag håller på med. Utfärden med Dyk-Leif var suverän, vi var nöjda med dykplatsen och inväntade bara tiden. Även om det var becksvart ovan ytan så ändras ju det så snart man går ner så vi var båda helt uppslukade av Hedbergets fantastiska utbud. Jag hittade själv två kammmaneter, den ena så liten, kan inte varit mer än 5 mm i diameter. Och jag såg en pluttig nakensnäcka. Galet liten! Bifogar ett oskuret och oredigerat kort på den, jag kommer allt fixa till mina bilder.

Det tveklöst bästa med detta dyk var dock något som inte går att föreviga: marelden. Jag släckte aldrig min lampa men mörkade den och möttes av ett glittrande hav. Våra luftbubblor glittrade, andra varelsers aktivitet glittrade, vågrörelserna glittrade.. Helt fantastiskt!

Efter 46 minuter i våtdräkt i 10 grader, kyligt ombyte ombord, en bilresa på hög värme till trots, var det obeskrivligt skönt att tina upp i bastun. Nu väntar jag bara på rapporter från jordens alla hörn hur det kommmer sluta. Världsrekord???

2012 kommer en ny chans!

54 svar på ”Divers Night 3 nov 2011 20.11

  1. Pingback: patagonia outlet online

  2. Pingback: lebron james shoes

  3. Pingback: woolrich jackets for women

  4. Pingback: clarks outlet

Kommentarer är stängda.