Djupa bassängen blir klar rekordsnabbt!

Glada nyheter för alla som tycker att 1.8 m är lite väl grunt. Renoveringen av hoppbassängen har gått kanonbra och redan nästa helg kommer den öppnas igen!
Som man tydligt kan se på bilderna återstår inte speciellt mycket jobb; lite puts, målning och småfix. Redan på fredag 8 april kommer vi kunna ta oss vatten över huvudet igen.
Fantastiskt roligt!

6 svar på ”Djupa bassängen blir klar rekordsnabbt!

  1. En fantastisk nyhet som glädjer oss alla: För att riktigt fira detta kommer Jessica på fredagen den 8 april att bjuda alla på kaffe och de fantastiska wienerbröd för vilka hon har blivit berömd långt utanför kommunens gränser.

    Som bokningsansvarig kan jag konstatera att jag blev, liksom badhuspersonalen och entreprenörerna, mycket överraskad av det oväntade beskedet.

    Tack för det Jessica.

  2. Det med wienerbröd är ju intressant.. Däremot är jag nog en av få i Sverige som vet hur man bakar en riktig Sachertårta. Men det går tyvärr inte till den 8:e, men en annan gång gärna!

  3. — men det där som Du sa att om låna upp en haj från akvariet i Danmark – är det också ett aprilskämt?

  4. — OK, Jessica – då får entreprenörerna arbeta vidare enligt planerna, Saccariatårtan stå på önskelistan och hajarna får vara kvar i sitt danska aqvarium,
    men
    vid mitt senaste besök i Nya Bassängen kunde rostangrepp konstateras på skruv i de tvärgående inloppsplåtarna och vid plåt i anslutning till trappa.
    Detta efter 1 månads drift.
    Inte vårt problem, men det känns lite olustigt efter alla diskussioner om nytt eller reparerat badhus – allt så billigt som möjligt. Nuvarande rep. av Nya Bassängen är en delvis effekt av felaktigt materialval då den byggdes. En billigare plåt från Tyskland inhandlades i stället för en kvalitetsplåt från, ja just det, .egerfors!
    HISTORIEN LÄR OSS ATT VI INTE LÄR AV HISTORIA-

Kommentarer är stängda.