Kärringläger på Käringön

Nu när vintern ligger tät, det är mer snö än vi kan minnas att vi haft och alla har fullt upp med att valla skidor och ta ut carvingsvängarna så planeras det högt och lågt för kommande säsong. Och eftersäsong. För i september arrangerar KSDK återigen ett tjejläger! Efter invit från Ingegerd Anderberg har vi nappat på ideén om att komma till underbara Käringön. Förutom hur-många-dyk-vi-vill-och hinner så kan vi räkna med en guidning med Sjöräddningen till havs och på Rescue Center. Självklart går det inte att besöka Käringön utan att hamna på Peterssons Krog, precis när skaldjuren är som allra bäst. Så nu tjejer är det upp till oss! Vi behöver dykledare och (förhoppningvis) båtförare. Och så klart ett härligt gäng! Inledningsvis behöver Lena och jag din intresseanmälan så att vi vet ungefär hur många vi blir.

Länkar om Käringön:

www.karingon.info

www.petersonskrog.se

http://www.ssrs.se/page/6192/K%C3%A4ring%C3%B6n.html (kolla in den här siten, Käringön är den största SSRS-stationen längs kusten. Vilken vill vi åka med?? Att dundra fram med en nästan 12 m lång båt i 34 knop är ganska häftigt.. Se Rescue Ilse Sanne..)

Hitta Käringön på sjökortet: N 58, 6´ E 11, 22´ eller titta här: http://kartor.eniro.se/m/MHjje

Välkommen med din intresseanmälan till Lena, 0705 49 96 46 eller Jessica, 0736 998 694

Anmälda är: Lena, Barbro, Lisa, Jessica, Kristina, Charlotte… Ingela och Bettina är väldigt sugna! Jag har väl inte glömt någon!!? Jag HAR glömt någon..!

2 svar på ”Kärringläger på Käringön

  1. 6 anmälda, 4 platser kvar! Kan meddela att Sjöräddningen tycker det ska bli jättekul att ta emot oss, det blir något det! Just nu letar vi efter en kompressor på plats.

Kommentarer är stängda.