Time to celebrate!

Knappt har vi smält nyårsmaten så är det dags att se fram emot nästa kalas! Till skillnad från nyårsfesten är detta en enmalig sådan.

Den 19 januari 1960 samlades en skara dykintresserade Karlskogingar. De hade ett gemensamt mål och det var att dyka med apparater, att tyngdlöst sväva fram under ytan. Den 19 januari 1960 var detta långt ifrån enkelt. Utrustning fanns inte att köpa, det fanns inga kurser och ingen organisation. Den samlade skaran denna januarikväll var fast beslutna om att ändra på detta. Den 19 januari 2010 firar därför Karlskoga sportdykarklubb 50 år! Alla medlemmar hälsas varmt välkomna till en kväll som kommer erbjuda fantastiska historier och berättelser om vår klubb. Dessutom kommer vi få höra experter berätta om de senaste vrakfynden i Vänern samt om alla de nya arter som lyckas överleva och etablera sig i Vänern. För mer information och detaljerat program se inbjudan.

Ett svar på ”Time to celebrate!

  1. Det kommer nog bli en film-stund efter kalaset. Plats återkommer vi till under kvällen. Men det finns mycket att se. Och att prata om. Väldigt mycket!

Kommentarer är stängda.