60-årsfest med många jubilarer

Jubilarer från vänster, Mats Örtegren, Christer Furuberg, Ann Erdbom Eriksson, Ulf Eriksson, Camilla Berglund från SSDF, Janne Haglund, Rune Arvidsson, Anders Persson, Anders Pettersson och Lotta Larsdotter Karlsson och Camille Sånebo,

Klubbens 60-årsfest, “Några år för sent” hölls den 30 september och många kom och hade det väldigt trevligt. Fest kom som sagt några år försent, vi fyllde år 2020, men pandemin kom i mellan.

NYHET! En film från festen ligger i videoarkivet!

Jubileumsdagen började i badhuset med workshop Apnea. Ett fridykasätt vi vill introducera i klubben. Instruktörerna Johan Jontén, Hasse Fogelberg och Jonas Wikström kom till Strandbadet och höll i workshopen och det var en väldigt uppskattad förmiddage. Ett 20-tal person deltog.

Apnea Workshop på Strandbadet.

Därefter övergick förmiddagen till eftermiddag och jubileumsfest i Logehuset i Karlskoga. Ett femtital personer kom och det serverades mat, drycker och Åke och Olle höll i det musikaliska med ett musikquiz och egen repertoar.

Musikquiz med Åke och Olle.

Det delades även ut förtjänsttecken under kvällen av Camilla Berglund från SSDF.

SSDF:s förtjänsttecken Brons fick Ann Erdbom Eriksson,  Christer Furuberg, Rune Arvidsson, Camille Sånebo, Anders Pettersson och Lotta Larsdotter Karlsson.

SSDF:s förtjänsttecken Silver fick, Anders Persson och Janne Haglund.

SSDF:s förtjänsttecken Guld fick  Mats Örtegren.

SSDF:s högsta och finaste förtjänsttecken Delfinen fick Ulf Eriksson.

När klubben firade 50 år gjordes det en jubileumstidning som visar klubben genom alla år. Superfin och värd att läsas!
https://www.karlskogasdk.se/…/2012/05/Tidningen_webb.pdf

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *