Makrillviken 2018

Tredje årets upplaga av Makrillviken genomfördes under Kristi flygare. Vi var ett 80-tal som deltog i lägret och de kom från båda klubbarna, Karlskoga sportdykarklubb och Karlstad sportdykarklubb. I år hade vi en väldigt uppskattad nyhet, lägret hade sin egen kock,  Simon Pedersen. Han lagade frukost, lunch och middag. Vi hoppas att han vill fortsätta som kock.

Vädret var som vanligt stålande. Vindstilla och sol och vi gjorde många trevliga dyk.

Även i år examinerade vi flera dykare i klubben.

Mikael Holmberg, Patricia Tannevik och David Lindgren examinerades som enstjärniga dykare och vi välkomnar dem förstås till klubben och hoppas de gör många dyk med oss. På lägret utexaminerade vi även fyra tvåstjärniga dykare. Maria Lindqvist, Mats Bredberg, Caroline Toftling och Joakim Wilhelmsson.