Lyckat läger och två nya dykare

Äntligen kursavslut igen. Pandemin har slagit stopp på vårt traditionsenliga läger för våra dykelever. Under Kristi himmelsfärdshelgen åkte ett 20-tal dykare och elever ner till Smögen och vandrarhemmet Makrillviken. Med oss hade vi både båt och kompressor.

Första dykdagen kunde ha blivit den sista på Smögen med vår rib-båt. En växelvajer gick av ute vid Buskär när vi hade kursdyk. Vi fick larma sjöräddningen som bogserade in oss till land. Duktiga medlemmar i klubben fick ta på ny vajer och båten lagades.

Gemensamheten var det inga fel på. Räkfrossa på torsdag, restaurang på fredag och grillkväll på lördagen.

Redan under fredagen var våra dykelever, Frida Ericsson och Colin Larsson klara med sin utbildning och de blev “riktiga” dykare och de var så duktiga.