Dykhelg i Tuna Hästberg 26-27 mars 2022

Tuna Hästberg weekend 26-27 Mars 2022

2 495 kr

Helgen 26-27 mars kan du hänga med Team Dykshopen och Karlskoga sportdykarklubb till Tuna Hästbergs gruva som är belägen på Idkerberget mellan Ludvika och Borlänge. Vi lovar en härlig helg med skön gemenskap och dykning i kristallklart vatten där sikten oftast är minst 30-meter. Utfärden är för dig som har minst AOW (Advance Open Water Diver) eller liknande och vill dyka i de fina öppna delarna där du har fri uppstigning och för dig som är certifierad gruvdykare och vill dyka i overhead miljön.

Med på utfärden så har vi 3st gruvdykare som guidar under båda dagarna samt landpersonal som ser till att vi får lunch och fika mellan dyken i de sköna värmerummen.

Du kan boka din plats genom att anmäla dig till Camilla Sånebo. Betalning 2-veckor före eventet till dykshopen. Vi har 13 platser. Sista anmälningsdag är 31 december sedan kommer vi öppna anmälan för Karlstad klubben.

I priset ingår: Boende 2-nätter, 2st lunch, 2st frukost, 1st gemensam middag lördag, fika, äventyrsturen samt skön dykning med erfarna guider. Gasfyllning görs enkelt nere i gruvan och kostnad för fyllning tillkommer.

Varmt välkommen att hänga med oss på Dykshopen till Tuna Hästberg!