Överdagendyk 9/12 Gullmarsfjorden

Dyk över dagen 9/12 – Gullmarsfjorden

Vi är några som tänker åka och dyka i Gullmarsfjorden den 9:e december. Planerar 2 dyk, det ena i Jordfall och det andra i Hällebäck. Vi samåker från klubblokalen kl. 0530, med ambition att göra första dyket kl. 1000. Grillar lite mat under ytintervallet, för att att sedan dyka igen kl. 1400. Vi är kanske hemma i Karlskoga igen omkring kl. 2000. Häng med vet`ja, på detta vintermånadsdyk.

Undrar du över något, ring: Joakim 070-493 53 84

Dykplatsbeskrivning:

https://www.dykarna.nu/dykplatser/gullmarsfjorden-jordfall-50.html

https://www.dykarna.nu/dykplatser/gullmarsfjorden-halleback-146.html

En reaktion på “Överdagendyk 9/12 Gullmarsfjorden

  1. 2 trevliga dyk denna dag, men tyvärr endast 2 medlemmar som deltog. Sikten var inte bra från ytan ner till 20 m, men det har ju blåst en del några dagar. Under 20 m var det helt OK sikt. Tyvärr så vi inga av de marina djur som är möjliga att se i Gullmarsfjorden såsom Trollkrabba, Rocka eller Bläckfisk. Men mycket sjöpenna, bägarkorall, död manshand div. anemoner, en och annan torsk som låg och tryckte i det 8 gradiga vattnet. Jordfall bjuder på en riktig mäktig vägg, nästan helt slät och helt lodrät.

Kommentera